Zonnepanelen op ons dak

Zonnepanelen op ons dak

Ik ben best wel heel erg milieu bewust, en ook natuur bewust. Ik wil het liefst producten van dieren die goed behandeld zijn en een eerlijk leven gehad hebben. Toen ik ging samen wonen met mijn vriend, vonden wij allebei dat sommige kosten een stuk goedkoper moesten kunnen. Mijn vriend is precies hetzelfde, en is ook wel goed met cijfertjes. Na een jaar, werden we er moet van dat onze kosten zo hoog waren, en gingen wij bedenken hoe we deze naar beneden konden gooien. Toen ik over straat liep hoorde ik een vrouwtje praten over haar zoon, die laatst zonnepanelen had aangelegd, en nu al verschil merkte. Nou je snapt natuurlijk wel dat mijn oren meteen luisterde, en ik super nieuwsgierig was geworden. Ik zo brutaal als ik ben liep naar die vrouw toe, en vroeg om wat informatie. Ze vond het totaal niet erg en vond het juist leuk dat ik daar zo enthousiast over was. Na wat informatie van die mevrouw, ben ik dan ook gelijk naar een winkel gelopen waarvan ik wist dat ze daar zonnepanelen verkochten. Na allerlei informatie gekregen te hebben, ben ik gelijk naar huis gegaan en heb ik mijn man gesproken hierover. Na wat reken werk en overleg, kwamen wij tot de conclusie dat het een investering zou zijn, maar in de loop van de jaren het goedkoper zou worden door de winst die je eruit haalt. We hebben dan ook gelijk een afspraak gemaakt en zijn nu de trotse bezitters van een stel zonnepanelen.