www.luifel.com: de specialist in luifels

www.luifel.com

Bij www.luifel.com vind je verschillende luifels. Nadat ik voor de zoveelste keer in het donker in de regen mijn sleutels aan het zoeken was, wist ik het zeker, er moest een luifel komen. Een mooi afdakje boven mijn voordeur zodat ik droog zou staan om de deur open te maken. Ook mijn bezoek hoeft niet meer in de regen te wachten tot de deur open gaat.

www.luifel.comVerschillende soorten luifels bij www.luifel.com

In mijn zoektocht kwam ik vervolgens uit bij luifel.com. Ze verkopen hier luifels van verschillende materialen zoals glas, aluminium en kunststof. Daarnaast zijn er verschillende mogelijkheden in het ontwerp en kun je kiezen voor een gebogen, getoogde of rechte overkapping. Er is dus altijd wel een design dat past bij jouw smaak en bij jouw huis.

Online bestellen

Ondanks dat de luifels op maat worden gemaakt, kun je ze toch gemakkelijk online bestellen. Je maakt je keuze voor het type luifel en welke afmetingen. Afhankelijk van het type kies je dan ook de gewenste ral kleur. Ook hierin zijn veel mogelijkheden. Dus ook als je een gekleurde overkapping wilt, ben je hier aan het juiste adres. Je kiest je kleur en ziet dan meteen de prijs. Jouw overkapping wordt vervolgens op maat gemaakt volgens jouw wensen.

Montagewww.luifel.com

Je kunt ook de volledige montage laten verzorgen door dit bedrijf. Hier heb ik voor gekozen. Ik ben zelf niet zo handig en zag het ook niet om met zo’n grote plaat in de weer te gaan. De montage kan als apart artikel in de webshop besteld worden. Aan het einde van het bestelproces weet je dus exact wat de kosten van jouw luifel zijn.

Ik ben nog steeds erg blij met mijn luifel. Hij is mooi, kwalitatief goed en hij is uitstekend gemonteerd. Kortom, het beste bedrijf voor luifels is www.luifel.com!