Windschermen op scooters

logo001Windschermen op scooters

Ik vind windschermen op scooters echt ideaal. Veel mensen vinden het niet mooi staan, maar ik vind juist dat het erbij hoort. Ik heb zelf ook een aantal scooters gehad zonder windschermen en ik heb een aantal scooters gehad met windschermen. De scooters met windschermen waren ook veel fijner op te rijden, ik heb nog nooit een vlieg in mijn mond gekregen door het windscherm. Als het regent ben ik ook altijd heel blij als ik een scooter heb met een windscherm, ik word namelijk bijna niet nat. Ik verkoop ook veel scooters door, ik koop dan kapotte scooters in en ik maak ze en verkoop ze dan door. Het is als een hobby voor mij. Scooters met windschermen worden altijd wel sneller verkocht. Ondanks veel mensen het niet fijn vinden of mooi vinden, worden deze scooters met windschermen toch sneller verkocht. De scooters die geen windschermen hebben worden vaak verkocht aan wat jongeren mensen rond de 16 tot en met 20 jaar. Veel mensen die ik nog later spreek over de scooters met windschermen zijn er erg tevreden over. Zelf heb ik ook een aantal scooters met windschermen. Ik vind de windschermen echt een goed idee geweest, ik snap ook niet waarom mensen geen scooter willen met een windscherm. De windschermen op scooters zijn zoveel fijner met regen of met ander soort weer. Het enige wat minder is als er veel wind is en je hebt een scooter met een windscherm, kun je door de wind gaan slingeren. De scooters met windschermen zijn dus wel wat gevaarlijker om te rijden als er veel wind staat, maar voor de rest zitten er alleen maar voordelen aan de windschermen. Veel mensen die van scooter zonder windscherm naar scooter met windscherm gaan, die vinden de scooter met windscherm veel fijner. Windschermen op scooters zijn gewoon super handig.