Wil je de waarde van je woning weten?

Taxateur Nijmegen

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je wilt weten hoeveel de waarde van je woning is, je hebt verbouwd en wil nu graag weten of je woning meer waard is geworden. Maar ook voor een financiering, of als je de woning wilt verkopen heb je een taxateur Nijmegen nodig. Een taxateur moet wel de benodigde papieren bezitten, om een geldige taxatie uit te kunnen voeren. de taxateurs van homanmakelaardij.nl zijn gecertifceerd, em voldoen aan alle eisen die nodig zijn. Tevens zijn ze geregistreerd bij Stichting VastgoedCert en lid van NVM wonen.

Taxateur Nijmegen

Compleet rapport over de woning

Bij een taxatierapport moeten natuurlijk verschillende punten van de woning worden vastgelegd, bijvoorbeeld de grootte van de woning en de exacte indeling. Een taxateur Nijmegen legt ook vast in welke buurt de woning staat, en wat er in de omgeving allemaal is. Zijn de winkels ver weg, scholen of is het openbaar vervoer dichtbij. Een van de belangrijkste punten die ook wordt gecheckt, is de bouwkundige staat van de woning. Ook bij een verbouwing wordt dit netjes in een taxatierapport vastgelegd, zodat toekomstige eventuele kopers goed op de hoogte zijn.

Jarenlange ervaring

Heb je een taxatierapport nodig omdat je de woning wilt verkopen, bij homanmakelaardij.nl zit je op de goede plek. Met ruim 20 jaar ervaring op de woningmarkt, weten zij precies wat er reilt en zeilt op de woningmarkt. Ondanks dat de markt er moeizaam verloopt met hoge prijzen en weinig aanbod, weet de makelaar exact wat er wel en niet mogelijk is op de woningmarkt. Door je woning te presenteren op een professionele wijze, zal je al snel resultaat boeken bij het verkopen van je woning. Op de bekende platforms wordt je woning aangeboden, waarbij social media niet wordt vergeten. Op deze manier wordt de beste koper gevonden voor je woning.