Welke lampen in mijn keuken?

Keuken

Industriële lampen horen bij een bijzonder type inrichting die tegenwoordig ontzettend populair is. De vintage lampen die u op onze website vindt, zijn perfect voor een stoere, retro inrichting in een fabrieksstijl. In ons assortiment vindt u vintage lampen, fabriekslampen, retro lampen en nog veel meer stoere lampen.

Retro lampen en vintage lampen erg populair

De afgelopen dagen zijn retro lampen en vintage lampen zeer populair, net als de look die ‘fabriekslampen’ wordt genoemd. Hierbij gaat het om stoere lampen die doen denken aan de rauwe, industriële look die bij een fabriek hoort. Deze zie je tegenwoordig ook zeer vaak terug in design keukens.

Met onze stoere lampen kunt u allerlei kanten op. Denkt u bijvoorbeeld eens aan een industriële wandlamp naast de televisie in de woonkamer, mooie vintage lampen boven de eettafel, professioneel ogende fabriekslampen in de keuken of prachtige retro lampen in uw slaapkamer.

Gehele huis inrichten in de industriële look

U kunt uw gehele huis inrichten in de industriële look die tegenwoordig zo populair is, maar ook met een enkele industriële wandlamp geeft u de hele ruimte al een stoere indruk en een retro look. Kijk in ons assortiment on der ‘wandlamp industrieel’ voor een categorie vol retro lampen die uw ruimte op kunnen fleuren en een vintage sfeertje kunnen geven. Een wandlamp industrieel is een veelzijdige lamp die u in uw woonkamer, slaapkamer of keuken kunt hangen, maar die ook in uw garage – waar het nog meer doet denken aan fabriekslampen – heel goed past.