Voor ieder wat wils

Beddenzaak Enschede

Een collectie van ruim 150 boxsprings en bedden, waarbij je elk bed ook aan je eigen smaak en behoeften kunt aanpassen. Houdt je meer van een landelijke of moderne sfeer? Dat is mogelijk, bijvoorbeeld bij Beddenwinkel Hengelo. Alles is naar je persoonlijke voorkeur aan te passen, zelfs de poten. Daarbij is ook het formaat geheel aan te passen, want er zijn maar liefst 21 verschillende formaten. Ook kussens bestaan in verschillende soorten en maten, deze moeten ook met zorg worden uitgezocht. Een slecht kussen is funest voor je lichaam en nachtrust. Een topper is ook onmisbaar en is verkrijgbaar in koudschuim, traagschuim, watergel, latex en natuurlatex.

Je slaapkamer tot een fijne ruimte omtoveren

Je hebt aan alles gedacht: de kleur op de muren geeft de kamer een rustige, aangename uitstraling, de kast is modern en heeft een rustige kleur, de decoratie is aanwezig maar niet te. Op de achtergrond speelt een muziekje… perfect. Of toch niet? Ach ja, dat bed. Het bed past totaal niet bij de kamer, de kleur doet afbreuk aan het mooie geheel. En als je eerlijk bent, echt lekker ligt hij ook al niet meer. Aarzel niet en maak van je kamer een heerlijke, ontspannen plek om je terug te trekken en tot rust te komen.

Wat is een boxspring?

Waar vroeger alleen hotels pronkten met luxe boxsprings, haal je ze nu gemakkelijk zelf in huis, omdat ze in de loop van de jaren veel betaalbaarder zijn geworden. Een boxspring staat garant voor luxe, comfort en gemak, zoals onder andere de Boxspring Hengelo. Wist je dat een boxspring geen compleet bed is, maar een soort onderstel? De box is een stoffen ombouw met pocketvering, daarbovenop ligt een verend matras met een topmatras. De boxspring is hoger dan een gewoon bed, wat over het algemeen als comfortabel wordt ervaren, omdat het gemakkelijker is met het in en uit bed stappen.