Voor een lekkage

Daklekkage

In de meeste gevallen gaat er aan een daklekkage schade vooraf, dit kan zowel zijn door weersomstandigheden of wanneer er brand uitgebroken is. Wat de reden ook is, er moet snel gehandeld worden om ergere schade te voorkomen. Misschien heb je al water in je woning, of handen de druppels al aan het plafond. In beide gevallen is het goed om contact op te nemen met acdak.nl om je dak te repareren. Nadat de schade is opgenomen, is het zelfs mogelijk dat zij direct de verzekering inlichten om dit te regelen.

Daklekkage

Slijtage van je dakbedekking

Niets gaat eeuwig mee, ook dakbedekking komt op een punt dat het vervangen moet worden. Helaas kom je er pas achter als je met een daklekkage te maken krijgt dat het vervangen moet worden, maar je kunt natuurlijk ook door acdak.nl je dak periodiek na laten kijken. De kans is dan een stuk kleiner dat je voor onaangename verrassingen komt te staan, schade aan je dak kan altijd gebeuren. Extreme temperatuurswisselingen vergen veel van je dak, dit kan ook een oorzaak zijn van versnelde slijtage van de dakbedekking. Op deze manier zijn er een aantal redenen, waarom je een lekkage kunt krijgen.

Dak met dakpannen

Bij een dak met dakpannen is het natuurlijk ook mogelijk dat je te maken krijgt met een daklekkage, dit kan gebeurd zijn door een harde storm. Vaak zie je dat de dakpannen niet meer op zijn plaats leggen, of een lekkage kan ook ontstaan wanneer het lood bij de schoorsteen bijvoorbeeld niet goed meer is. Wat de reden ook is bij een pannendak, acdak.nl lost bij elk soort dak een lekkage op en repareert deze op professionele wijze. Zowel platte als schuine daken zijn de specialiteit van het bedrijf, voor een eerlijke prijs heb je weer snel een perfect dak.