Vertrouwen op mijn oog voor kwaliteit bij het bankstel kopen

7.-great-brtainVertrouwen op mijn oog voor kwaliteit bij het bankstel kopen

In mijn eentje heb ik een huis gekocht, een prestatie die ik echt heel tof vind. Ik had deze ervaring met niemand willen delen, ben juist echt heel trots op mijn onafhankelijkheid en zelfstandigheid. Ik moet er niet aan denken nu met een man samen te wonen, vind het juist heerlijk dat ik hier mijn eigen gang kan gaan en dat ik de boel helemaal naar mijn eigen wensen kan inrichten. Vandaag ging ik bijvoorbeeld een bankstel kopen, en als je dat samen met een partner doet dan komt het er toch eigenlijk altijd weer op neer dat je een compromis sluit samen. Ik heb in mijn leven al genoeg compromissen gesloten en heb er genoeg van. Vanaf nu maak ik mijn eigen keuzes en ik maak ze goed, dat merkte ik met het bankstel kopen ook weer. Ik kan vertrouwen op mijn eigen oordeel, en mijn eigen oog voor kwaliteit. Ik ging nu een bankstel kopen dat jaren mee kan, want het ontwerp is tijdloos. Hier kan ik nog jaren mee vooruit, en dat vind ik wel zo’n prettig idee. Veel van de meubels in mijn nieuwe huis koop ik in deze periode aan. Het is tijd voor een nieuwe start, en mijn zelfgekochte huis markeert dat. Sommige dingen uit mijn oude interieur zouden me alleen maar doen denken aan de nogal nare periode waar ik uit kom en die heb ik dus naar de kringloop gebracht. Alleen de pareltjes en de spullen waar ik fijne herinneren aan heb mogen blijven!