Ruime keuze uit tafelkleden online

Als je een goede tafel hebt die je wel graag intensief gebruiken wilt maar waar je liever geen vlekken of krassen op krijgt kun je deze beschermen met behulp van een tafelkleed of -zeil. Ook bij Superwoonwinkel.nl kun je hiervoor terecht. 

Geef filters aan

Als je een tafelkleed zoekt heb je een ruime keuze. Om deze wat makkelijker te maken als je het aanbod nogal groot vindt en niet zo goed weet wat te kiezen kun je diverse filters instellen op de website. Zo kun je de volgende filters aangeven: kleur, breedte, materiaal, print, specificaties en een indicatie van de prijs. Nadat je de filters hebt ingevoerd krijg je alleen de resultaten te zien die aan jouw wensen voldoen. Op die manier wordt de keuze kleiner maar daardoor wel eenvoudiger. 

Geef vorm en afmetingen aan

Als je eenmaal een tafelkleed gevonden hebt dat naar je zin is kun je daarop klikken. Vervolgens geef je aan welke vorm het kleed dient te hebben en wat de afmetingen zijn. Je kunt hierbij zelf de gewenste lengte aangeven. De breedtes staan op voorhand vast maar die heb je reeds bepaald bij het instellen van de filters. 

Nieuw tafelkleed snel in huis

Als je de vorm en lengte hebt aangegeven kun je overgaan tot het bestellen van het tafelkleed. Als je het voor een bepaalde tijd bestelt heb je het al de volgende dag in huis zodat je het kleed meteen gebruiken kunt. Betalen kan op diverse manieren en ook achteraf als je het kleed al ontvangen hebt.