Quooker kopen?

Quooker

Wil jij een quooker kopen? Bij ons ben je aan het juiste adres! Kwalitatieve kranen die zorgen voor wat jij wilt! Dankzij de variatie in ons assortiment die wij onze klanten aanbieden, heeft iedereen genoeg keuze! Neem een kijkje op de site en verdiep je in ons assortiment!

Wat is een quooker?

De naam zegt het soort van al; koker. Het is een kraan die koud, warm en zelfs kokend water kan regelen! Er bestonden al kranen die voor kokend water regelden, maar die waren altijd apart. Bij deze heb je alles samen! Veiligheid blijft wel altijd nummer 1 bij dit Nederlands top merk. Ja, het is een echt Nederlands merk! Het is inmiddels zo populair dat het op 1 van de 5 keukens die worden verkochten wel eentje te vinden is! Misschien zou je denken dat het veel energie zou kosten, maar dat is totaal niet het geval! Op de stand-by functie verbruikt het per dag maar 5 cent. Heb je de COMBI versie? Dat is zelfs veruit de zuinigste warm- en kokend-water-voorziening voor jou in jouw keuken!

Quooker

Ons quooker assortiment

Zoals eerder vermeld hebben wij best wat variatie in ons assortiment. Door dit uitgebreide assortiment aan verschillende producten kan iedereen eentje vinden die perfect bij diegene past. Hierdoor kun je zeker zijn van wat je koopt en ben je ook echt blij met je keuze! Kies uit CUBE, Flex, Fusion, Nordic, Single Tap en Twintaps! Bezoek de site en kijk welke het beste bij jou past.