Profielen kunststof kozijnen

kunststof kozijnen offerte

Het is bij kunststof kozijnen van groot belang dat je op zoek gaat naar welke profielen je aanspreken. Het grote voordeel van kunststof is dat het duurzaam is, je hebt weinig onderhoud en je hoeft niets te schilderen (zoals bij houten kozijnen wel het geval is). Als je kozijnen wil kun je kiezen uit verschillende profielen zoals bijvoorbeeld:

–          Cube. Dit is een uniek en recht profiel, het is niet van hout te onderscheiden. Het heeft echt de uitstraling van vroeger, maar de voordelen van nu. Je hebt bij een Cube profiel de keuze uit twee soorten hoek verbindingen. Dit zijn vintage en retro.

 kunststof kozijnen offerte

–          Je kunt ook kiezen voor Trend. Dit is speciaal ontwikkeld door de Nederlandse markt en hierdoor krijg je een vertrouwde uitstraling zoals voorheen. Je hebt hierbij drie soorten hoekverbindingen waar je uit kunt kiezen en dat zijn Verstek, Vintage en Retro.

–          Classic is ook nog een optie, hierdoor krijgt het kozijn een strak en vlak aanzicht. Dit is ideaal voor moderne toepassingen in nieuwbouw en bij renovatie. De hoekverbindingen worden bij dit profiel altijd in Verstek uitgevoerd.

Kosten kunststof kozijnen

Als je benieuwd bent naar de prijzen dan kun je altijd voor de kunststof kozijnen offerte aanvragen. Daar zijn geen kosten aan verbonden, het is geheel vrijblijvend. Maar het is goed om dat te doen zodat je weet waar je aan toe bent. Denk dan aan de vele voordelen, zoals duurzaamheid, weerbestendig en weinig onderhoud nodig. Jouw woning zal weer prachtig ogen met deze kozijnen.