Originele lampen voor binnen en buiten 

lampen van Light and Living

Om je woonkamer aantrekkelijker te maken, of je huis in het algemeen van een mooi interieur te voorzien, zijn originele lampen een uitstekende toevoeging. De lampen van Light and Living zijn allemaal op hun eigen manier origineel en bieden zo voor iedereen de mogelijkheid een lamp te vinden die past bij zijn of haar stijl.  Naast deze lampen biedt Direct Lampen ook veel verschillende buitenlampen aan. Denk aan een mooie zomeravond waarop je met je partner, familie of vrienden in de tuin heb gegeten. Het wordt inmiddels donker, maar je zit nog zo gezellig na te borrelen en je wil de aangename sfeer niet verpesten. Een buitenlamp biedt dan dé perfecte oplossing. 

Light and living: hoge kwaliteit voor een lage prijs 

Direct Lampen heeft een enorm aanbod in lampen die door light and living zijn ontworpen. De lampen van light and living bestaan uit de juiste materialen waardoor ze lang mee kunnen en een krachtige uitstraling hebben. Zo wordt er gebruik gemaakt van koper dat een industriële en moderne uitstraling kan geven, maar wordt er ook gebruik gemaakt van minder robuustere materialen. Je hebt zowel binnen als buitenlampen

Originaliteit 

Het aanbod van light and living-lampen bestaat uit een standaard basiscollectie die op zichzelf al erg origineel is. Daarnaast worden er nieuwe en eigentijdse ontwerpen op de markt gebracht. Van sjieke hanglampen tot beelden van dieren die een lampje vasthouden: voor iedereen is er iets te vinden. 

Buitenlampen 

Voorheen waren er nog vaak nadelen aan buitenlampen te bedenken. Zo gingen ze niet lang mee en waren ze niet dimbaar. Tegenwoordig worden voor buitenlampen echter ook LED-lampen gebruikt die dimbaar zijn en beschikken over verschillende kleuropties. Er bestaan zowel grondlampen als staande lampen, maar ook wandlampen. Het ligt er maar net aan wat je mooi of functioneel vindt aan een buitenlamp. 

Veel mogelijkheden 

Je bent erg vrij in de manier waarop je buitenlampen wilt gebruiken. Zo kun je de felheid van het licht of de kleur aanpassen aan de sfeer en de situatie. Ook beschikken bepaalde buitenlampen over bewegingssensoren waardoor je bijvoorbeeld onwelkome gasten kunt afschrikken. Je zou echter ook de lampen kunnen instellen op bepaalde situaties: als het gaat schemeren zou je de lampen automatisch aan kunnen laten gaan. In het geval dat je vergeet de lampen uit te zetten, bespaart dit je batterij. Je tuin is altijd mooi verlicht wanneer het donker wordt zonder dat je er iets voor hoeft te doen: handig toch?