Makita gereedschap is uitzonderlijk goed

boor-schroefmachinesMakita gereedschap is uitzonderlijk goed

Ik hou van Makita. Makita maakt uitzonderlijk goed gereedschap. Ik, als echte gereedschap freak, heb bijna alles van Makita. Vroeger vond ik het al fantastisch om bij mijn vader in de schuur mee te kijken hoe hij dingen in elkaar laste, timmerde en boorde. Hij heeft een boot in elkaar gezet waar je op mee kan varen, dit is een hele klus. Je begrijpt dan waarschijnlijk ook dat we een gigantische schuur hadden, we woonden op een boerderij. Ik kreeg al snel, ik denk dat ik acht was, een eigen hoekje met mini gereedschap, eigenlijk was dit gewoon nep gereedschap maar ik had complete bouwdozen waar ik van alles in elkaar zetten. Ik ben later iets heel anders gaan doen, ik zit in de commerciële dienstverlening nu maar als hobby ben ik nu een fervent klusser. Mijn vriendin is hier erg blij mee, ik zet alles in elkaar, maak een eigen bed, een eigen tv kast, noem maar op. Ik vind het leuk om te doen en zo wordt je huis ook echt unieker. Sinds drie jaar heb ik voor het eerst gereedschap van Makita ervaren, en ik wist niet wat mij over kwam. Zo veel secuurder dan de oude boormachines die ik had. Mijn vriendin koopt nu elk jaar als cadeautje een Makita gereedschap, omdat ze weet dat ik hier zo van hou. Ik vind het wel lastig om uit te lenen merk ik, het is kostbaar en ik wil niet dat het kapot gaat. Klussen gaat zo veel sneller nu.