Keuken wrappen

keuken wrappen

De kosten voor keuken wrappen beginnen vanaf € 450. Dit bedrag is voor het wrappen van een volledige keuken. De prijs kan natuurlijk verschillen. Dit kan afhangen van het aantal meubels, kastjes en lades wat gewrapt moet worden. Ook kan er gekeken worden naar hoe groot de keuken is. Deze factoren kunnen ervoor zorgen dat de prijs hoger zit dan de € 450. Vaak ligt het bedrag niet veel hoger dan € 1500. Ook kun je ervoor kiezen om bepaalde stukken of delen uit je keuken te laten wrappen. De keuze ligt geheel bij de keukeneigenaar! Hij of zij mag zelf kiezen hoe de keuken eruit zal zien. 

keuken laten wrappen

Folie materiaal

De folie is gemaakt van vinyl. Dit materiaal is erg dun, maar alsnog heel sterk en flexibel. De folie kan ook andere soorten. Zo heb je matte folie, hoogglans folie en folie met een opdruk. De matte folie zorgt ervoor dat het licht niet weerkaats wordt. Hierdoor ontstaat er een rustig beeld in de keuken. Vaak wordt er gekozen voor wit of zwart. De hoogglans folie zorgt ervoor dat je keuken luxe uitstraalt. De folie met een opdruk zorgt ervoor dat je bepaalde printjes en patronen kan gebruiken waardoor je keuken er totaal anders uit gaat zien. Denk bijvoorbeeld aan een betonlook. 

Voordelen wrappen

Het wrappen kent veel verschillende voordelen. Zo is het betaalbaar, snel en makkelijk aan te brengen, relatief sterk, strak en heb je veel mogelijkheden om je keuken te veranderen. De folie is in verhouding met andere alternatieven goedkoper. Het is makkelijk aan te brengen en duurt ongeveer 1 tot 2 dagen om de hele keuken gedaan te hebben. Het materiaal wat gebruikt wordt is relatief sterk en strak. Tot slot heb je veel verschillende mogelijkheden. Je kunt verschillende kleuren, texturen en patronen kiezen om je keuken te veranderen. De keukeneigenaar is vrij om zijn of haar eigen ontwerp uit te voeren.