Kettner Makelaardij: de makelaar in Rotterdam

Woon je in regio Rotterdam en wil je jouw woning verkopen? Of wil je graag in Rotterdam wonen en zoek je een woning in de Maasstad of in deze omgeving? Dan is het zeker een goed idee om een goede makelaar in te schakelen. Een makelaar als Kettner Makelaardij is al meer dan 40 jaar actief als makelaar in Rotterdam: dit bedrijf weet dus alle ins en outs van woningen in de regio Rotterdam. Dit soort expertise kun je goed gebruiken bij het aankopen of verkopen van een woning.

Een van de zaken waarvoor je een makelaar als Kettner Makelaardij inhuurt is omdat je op deze manier goede en professionele hulp hebt bij jouw situatie. Een makelaar zorgt bij de verkoop van je woning bijvoorbeeld voor het bepalen van de juiste verkoopprijs, het bepalen van de strategie en het vinden van potentiële kopers. Bij aankoop zorgt de makelaar voor het in kaart brengen van de wensen en het vinden van huizen die hieraan voldoen.

Hulp bij verkoop en aankoop van Kettner Makelaardij

Je hebt veel aan de hulp van een makelaar. En wanneer je kiest voor Kettner Makelaardij ben je daarnaast in ieder geval ook verzekerd van een betrokken bedrijf dat graag met mensen werkt. Je krijgt eerlijk en realistisch advies en daarnaast wordt geholpen waar dat mogelijk is. Zo worden niet alleen verkoop- maar ook aankoopwensen vervuld in Rotterdam en omgeving. Kettner Makelaardij is niet voor niets al tientallen jaren actief in deze branche.