Hogedrukreiniger

Elektrisch aangedreven hogedrukreiniger

Elektrisch aangedreven hogedrukreinigers zijn redelijker en rustiger dan hun partners op gas. Ze zijn eenvoudig te gebruiken omdat je gewoon op een aantal knoppen hoeft te drukken om het te laten beginnen en de instellingen te regelen. Omdat elektrisch aangedreven hogedrukreinigers meestal minder effectief zijn, zijn ze handig voor lichte opdrachten, zoals het reinigen van uw voertuigen, vlammen en meubels. Er word ook aangespoord om de handleiding door te nemen om het te begrijpen, omdat reinigers verschillende instellingen kunnen hebben. Bepaalde elektrisch aangedreven reinigers kunnen als het ware eenvoudig aan een stopcontact worden gekoppeld. Er zijn te veel variaties waarmee u ze kunt associëren met expansietouwen. Houd dit in het intellect, want het zal u helpen om te bepalen hoe ver u de hogedrukreiniger van de uitlaat kunt verplaatsen.

Gas aangedreven Hogedrukreiniger

Voor grotere en hardere reinigingsopdrachten zijn hogedrukreinigers op gas perfect. Vanwege hun meer opmerkelijke controle en veelzijdigheid, kunt u ze gebruiken om buitenbeplating, trottoirs en capaciteitstanks moeiteloos schoon te maken. Hoe het ook zij, ze zijn zwaarder dan elektrisch aangedreven reinigers. Een paar reinigers op gas worden geleverd met een trekstart die fysiek wordt bediend. Er zijn bovendien andere variaties die worden geleverd met een elektrische starter.

Voor alle schoonmaaktaken

Voor lichte opdrachten zoals het schoonmaken van uw barbecue, matrijs, raamschermen en voertuigen is het hebben van een hogedrukreiniger met een PSI van 1300 – 1800 en GPM van 1,5 op dat moment meer dan redelijk, waardoor ze de perfecte instrumenten zijn voor reiniging binnenshuis. In het geval dat u hogedrukreiniger moet gebruiken voor iets serieuzere schoonmaakopdrachten zoals het wassen van trottoirs en het bouwen van buiten, zou op dat moment een PSI van 2000 – 3000 en GPM van 2,5 nodig zijn om het werk te doen. Voor vakkundig werk zoals het reinigen van verf, slanke vlekken en betonnen oppervlakken, hebt u mogelijk een krachtige hogedrukreiniger nodig met een PSI van 3.000 of meer en een GPM van 4,0. In dergelijke gevallen voldoen de reinigers op gas aan uw reinigingsvereisten.