Graszoden bestellen via internet

Graszoden bestellen via internet is niet alleen supermakkelijk, maar ook nog eens supersnel! Vaak kunnen graszoden de volgende dag al thuis worden gezorgd. Daarnaast komen de graszoden direct van de teler, waardoor graszoden bestellen via internet ook nog eens een hoop geld scheelt. Tot slot is het zelf zaaien van gras vol risico’s, zoals nat of juist droog weer, onkruid en ongedierte. Deze risico’s beschadigen het gras waardoor jouw gras beschadigd. Daarom kun je beter kiezen voor graszoden bestellen. 

Wat zijn een graszoden?

Een graszoden kun je zien als een kant-en-klare grasmat. Kies je voor graszoden bestellen, dan krijg je kant-en-klare rollen gras thuisbezorgd. Graszoden komen altijd vers van de teler en worden maximaal 24 uur voor de levering gesneden. Je kunt met het graszoden bestellen kiezen uit drie verschillende soorten. Zo heb je het ‘fijn speelgazon’. Dit gazon is geschikt als er regelmatig op gelopen of gespeeld wordt door kinderen. Daarnaast is het gemakkelijk en zeer onderhoudsvriendelijk. Als tweede is er het ‘schaduwgazon’. Deze variant is geschikt voor plaatsen met veel schaduw, maar het kan ook in de zon geplaatst worden. Tot slot kun je kiezen voor ‘premiumgazon’, wat (zoals de naam al zegt) de beste kwaliteit gras is. 

Waarom graszoden bestellen?

Waarom kiezen voor online graszoden bestellen? Dat is heel simpel. Het bestellen van graszoden via internet bespaart je namelijk veel onnodige moeite. Geen gedoe met het huren van een aanhanger en het sjouwen van al die rollen gras. Je bestelt de rollen gemakkelijk via internet, waarna ze bij jou thuis worden bezorgd. Daarnaast weet je van tevoren wat je betaalt. Wanneer je weet hoeveel graszoden je nodig hebt voor jouw gazon, vul je het aantal vierkante meters in op de website. Daarna vul je jouw postcode in. Vervolgens laat de website jou precies zien wat de kosten zullen zijn. Het scheelt dus een hoop werk en je weet van tevoren hoeveel geld je kwijt bent voor jouw gazon. 

Berekenen en uitrollen

Voordat je kiest voor graszoden bestellen, is het belangrijk om de grond goed om te spitten op een diepte van 10-15cm. Vervolgens kun je compost en potgrond gebruiken om de grond te verbeteren. Je bent nu lekker op dreef, maar toch moet je de grond nog even laten rusten voordat je begint met het leggen van de graszoden. Voordat je de graszoden bestelt, is het belangrijk om op te meten hoeveel rollen je nodig hebt. Wanneer je dit duidelijk hebt, kun je de graszoden bestellen. Zorg er wel voor dat je dit doet op een moment, kort voordat je de rollen uiteindelijk gaat leggen. Als je de bestelde graszoden te lang laat liggen, vermindert de kwaliteit van de graszoden. Het is dus zaak om de rollen snel te leggen na de bezorging om te zorgen voor het beste resultaat. Wanneer de rollen zijn gelegd en de kantjes eraf zijn gehaald, is er nog maar een ding belangrijk: sproeien! Blijf sproeien, soms zelfs twee keer per dag om te zorgen dat jouw gazon het mooiste gazon in de buurt wordt en natuurlijk ook blijft.

Via het internet kun je eenvoudig graszoden bestellen via https://www.graszoden-online.nl/