Geef Rustik Lys kado

Rustik Lys

Kaarsen kunnen eigenlijk niet ontbreken in een woning. Of je ze nou gebruikt of niet, het staat altijd prachtig in elk interieur. Ben jij al bekend met de kaarsen van Rustik Lys? Hier kunt je verschillende soorten kaarsen vinden zoals gedraaide kaarsen, fakkels en zelfs kleine Rustik Lys kaarsjes. Deze zijn allemaal beschikbaar bij HipThuys en ook nog in allerlei verschillende kleuren!  

Rustik Lys

Kaarsjes sinds 1995

Rustik Lys is een merk dat al een tijdje bestaat, sinds 1995 om precies te zijn. Dit is een merk van Nederlandse bodem en zijn destijds begonnen met een eigen kaarsenwinkeltje. Deze kaarsen branden lang zonder te spetteren.

De kaarsen van Rustik Lys zijn kwalitatief en geven een chique touch aan je interieur. Echter hebben deze kaarsen nog andere voordelen. Wist je dat deze gemaakt zijn van vegan en duurzame wax? Daarnaast zijn deze kaarsen ook nog betaalbaar! Je kunt deze kaarsen gemakkelijk herkennen aan de swirl kaarsen. Deze zijn niet alleen duurzaam, maar ook nog ambachtelijk gemaakt. Of je nou op zoek bent naar decoratie voor je interieur of bijvoorbeeld kaarsen voor een diner, dan zijn deze kaarsen uiterst geschikt. Zo heb je voor ieder moment een passende kaars en creëer je gelijk een warme sfeer in huis. 

Als je voor Rustik Lys kiest, kies je niet alleen voor een Nederlands product, maar ook een duurzaam product. Creëer vandaag nog een warme sfeer bij jou in huis door kaarsen te kopen op de website. Bekijk het huidig aanbod vandaag nog!