Entresolvloer

Een entresolvloer is in wezen een tussenvloer in een bedrijfsgebouw die niet boven de begane grond uitsteekt, of die gedeeltelijk openstaat voor de gelijkvloerse plafondvloeren eronder. Een entresolvloer heeft veel voordelen waardoor het een zeer aantrekkelijke optie is voor hoge kantoorgebouwen. entresolvloeren zijn vaak veel energiezuiniger dan traditionele gebouwen met meerdere verdiepingen, omdat het lagere niveau minder overbelast is met ruimteverslindende apparatuur en beweging en ook beter geschikt is voor een verscheidenheid aan toepassingen, zoals opslag, maar ook voor openbare voorzieningen en evenementen. Ze bieden een aantal opties voor diegenen die een openluchtatmosfeer in hun gebouwen willen creëren. Bovendien kunnen mezzanines worden ontworpen met hogere plafonds om meer open vloeroppervlak te creëren en kunnen ze winkels bevatten, zoals een entertainmentcomplex of restaurant. Als u overweegt om tussenvloeren te plaatsen, zult u merken dat er een aantal verschillende opties beschikbaar zijn.

Een van de belangrijkste overwegingen

Een van de belangrijkste overwegingen bij het kiezen van een tussenvloer is de vereiste hoogte. Mezzaninevloeren zijn over het algemeen verkrijgbaar in drie verschillende hoogtes, die gewoonlijk worden aangeduid als ‘hoog’, ‘laag’ en ‘standaard’. De “hoge” mezzaninevloerhoogte wordt aanbevolen voor gebruik in constructies met meerdere verdiepingen waar het gecombineerde vloeroppervlak eigenlijk groter is dan de som van de afzonderlijke verdiepingsniveaus.

Leuningen kunnen duur zijn

Leuningen kunnen een duur element zijn om op te nemen in het ontwerp van de tussenverdieping. Meestal is de beste vuistregel om uw tussenverdieping te meten tot aan de dichtstbijzijnde aangrenzende trap – een voet vanaf de basis van elke trede. Als u uw tussenverdieping meet tot aan de dichtstbijzijnde aangrenzende trap, weet u zeker dat de mezzanine-leuning voldoende handsteun kan bieden aan beide zijden van elke trap. Als u uw tussenverdieping meet tot in de verste hoek van een trap, krijgt u een completer beeld van de hoogte van uw tussenverdieping. U moet ervoor zorgen dat de tussenverdieping minimaal anderhalf keer de lengte van de trap is aan weerszijden van de tussenverdieping en minimaal twee en een half keer de breedte van de trap aan weerszijden van uw tussenverdieping .