Eenvoudige bediening bij zonwering

Somfy buismotor

Buitenzonwering wordt tegenwoordig bijna niet meer handmatig bediend, logisch want elektrisch bedienbaar is vele malen eenvoudiger en het is betaalbaar. Met een Somfy buismotor zorg je ervoor dat je altijd de zonwering op een makkelijke manier kunt bedienen, de fabrikant maakt al meer dan 50 jaar deze motoren dus weet uitstekend wat wel en niet werkt. De kwaliteit van een buismotor van Somfy is uitstekend, de motoren zijn in de extreemste omstandigheden getest om te garanderen dat ze altijd werken. Kwaliteit en gemak is is bij Somfy waar het om draait. 

Somfy buismotor

Op afstand bedienen van de zonwering

Ook op het gebied van bediening van de zonwering heeft de technologie niet stilgestaan, het is totaal niet vreemd meer om de zonwering op afstand te kunnen bedienen. We kunnen het op afstand bedienen verdelen in globaal twee groepen, een motor die geschikt is voor gebouwen met enkele openingen of echt alles onder controle houden met een home system. Het gebruik van een Somfy buismotor bij een home system is eenvoudig uit te breiden, bedien dakramen, ramen en overige zonwering met een systeem. Hierbij is het ook mogelijk om bijvoorbeeld verwarming en verlichting centraal op een punt te bedienen.

Kenmerken van een buismotor

Niet iedere buismotor van Somfy heeft dezelfde eigenschappen en kenmerken, de afmetingen van een zonwering zijn mede bepalend welke motor je nodig hebt. De vorm van bediening en de kracht die nodig is geven een goed beeld welke je nodig hebt. Sunstyle zonwering werkt al jaren met Somfy om de eenvoudige reden dat zij de beste buismotor leveren voor de bediening van je zonnescherm. Je kunt er dus niet alleen zonwering bestellen maar ook direct een bijpassende motor voor de bediening. In de webshop van Sunstyle kun je voor meer informatie terecht of bij een van de medewerkers.