Een Velda boxspring is de beste!

Velda

Een van de belangenrijkste dingen die mens nodig heeft, is een goede nachtrust een volwassen persoon heeft gemiddeld 6 tot 8 uur slaap per dag nodig om maximaal te kunnen presteren. En waar kan je dan beter op slapen dan een Velda boxspring dit zijn een van werelds best geteste boxsprings. Want zeg nou is eerlijk je wilt toch niet op een slecht bed slapen die je niet genoeg ondersteuning geeft bij het slapen en je daarom wellicht niet genoeg slaap uren maakt en in de ochtend altijd slecht wakker word omdat je rug pijn doet omdat je te weinig ondersteuning krijgt van je matras of oude boxspring.

Waarom is het een van werelds beste boxsprings?

Velda

De boxsprings van Velda zitten vol met de nieuwste technologieën die je helpen bij het optimaliseren van jouw ideale nachtrust. Bij deze technologieën moet je denken aan de unieke comfortlagen die de boxspring je te beiden heeft. Of de volledige pocketvering die over de hele boxspring aanwezig zijn. Of het ventilerende 3D textiel dat zorgt ervoor dat je boxspring en matras altijd lekker luchtig blijft en het niet z’n heet broeierig hok wordt.
Mocht het ene model van de boxspring je niet aanstaan dan zijn er nog talloze opties waar je uit kunt kiezen om de boxspring wel helemaal naar jouw eigen smaak te maken zoals de verschillende stoffen en kleuren waar je uit kiezen kan. Of de verschillende hoofdborden die elk de boxspring een compleet andere uiterlijk geven.