Een nieuwe fase in je leven

Makelaar Amstelveen

Je groeit uit je huidige woning, je hebt kinderen gekregen en moet op zoek naar een nieuwe woning. Natuurlijk heb je wel wat eisen, je moet tenslotte een lange tijd met je huis doen. De buurt moet ook leuk zijn zodat je kinderen er veilig op kunnen groeien, het liefst in de buurt van Amstelveen waar je nu ook woont. Makelaar Amstelveen is een bekende makelaar in de buurt, en kan je bijstaan bij het kopen van een woning. Tijdens een kennismakingsgesprek, vertel je al je wensen zodat deze in kaart kunnen worden gebracht. 

Aanbieden van je oude woning

Bij de koop van een nieuwe woning kan ook de verkoop van je huidige woning een punt zijn, ook dit proces moet in goede banen begeleidt worden. Makelaar Amstelveen heeft jarenlange ervaring met zowel aankoop als verkoop van woningen, bij de verkoop is het belangrijk om te weten hoe je een woning in de verkoop moet zetten. Op Funda zal je woning altijd bovenaan staan, zodat deze opvalt tussen het aanbod andere woningen. Maar ook mooie foto’s en teksten zorgen ervoor, dat je snel geïnteresseerden voor je woning hebt. Hierbij is de kans groot dat je woning snel verkocht zal worden.

Makelaar Amstelveen

Geen verkoop geen kosten

Betalen voor niets hebben niet veel mensen trek in, Makelaar Amstelveen hanteert een unieke constructie als enige makelaar. Als je woning niet wordt verkocht dan zijn er simpelweg geen kosten, je hoeft pas het afgesproken tarief te betalen als je het geld van de verkoop op je eigen rekening hebt. Je hebt dus nooit de onzekerheid dat je betaald, en er nog een kink in de kabel komt waardoor je woning niet wordt verkocht. Wanneer je nog vragen hebt over deze unieke constructie, ben je altijd welkom om contact op te nemen op de website van gerritjanheemskerk.nl.