Een mooie hondenmand!

hondenmand

Jij hebt sinds kort een trouwe viervoeter aan je zijde lopen. Het kan natuurlijk ook zijn dat je nu al een tijdje een hond hebt. Wij beschouwen een hond als familie en dat is ook niet zo gek. Als wij gaan slapen dan doen we dat in een lekker bed. Honden verdienen natuurlijk ook een fijne hondenmand waar zij in kunnen slapen. Nu kan een hond overal wel liggen, maar het is zeker niet verkeerd om een mand te kopen voor de hond. Het kan zelfs voordelen met zich mee brengen. Daarom is het goed om te kijken welke manden er zijn voor de hond.

hondenmand

Voordelen

Om te beginnen oogt een hondenmand ook leuker dan als de hond op een kale vloer moet liggen. Hier hebben zij geen last van, maar het geeft soms wel een vervelend beeld. Daarnaast is het zo dat jij de hond kunt leren om in de mand te slapen en niet ergens anders. Dat is handig voor als de hond vaak op plekken gaat liggen die je niet fijn vind. HIerdoor kun jij er ook voor zorgen dat de hond vaak lekker dichtbij je blijft. De mand kan naast de bank staan of bij de tv. Er zijn genoeg plekken in huis. Dat is ook nog eens fijn voor de hond.

Keus

Gelukkig heb jij enorm veel keus als je een leuke hondenmand zoekt. Zo heb je manden van riet of een mand van stof. Sommige manden hebben een patroon en andere juist weer niet. Er is genoeg keus en kies dan ook vooral een mand die goed in de woonkamer past. Anders staat het niet zo mooi. Ook moet jij natuurlijk een mand kiezen waar de hond in past. Koop dus geen kleine mand voor een Deense dog. Dat past natuurlijk niet.