De voordelen van een vlakke lichtkoepel

Met een vlakke lichtkoepel geef je je woning of kantoorpand een chique uitstraling. Zo’n lichtkoepel heeft veel meer uitstraling dan de ouderwetse bolle lichtkoepels. Door een aantal lichtkoepels achter elkaar te plaatsen creëer je een lichtstraat. Overdag zorgt dat voor veel extra daglicht binnenshuis. Dat is niet alleen sfeer verhogend, maar het zorgt er ook voor dat je je veel fitter voelt. Met de vlakke lichtkoepel van www.vlakkelichtkoepel.nl haal je echt een kwaliteitsproduct in huis. De koepel wordt gemaakt van duurzame materialen, zoals hout, aluminium en HR++ veiligheidsglas, zodat jouw lichtkoepel jarenlang meegaat.

Een vlakke lichtkoepel van www.vlakkelichtkoepel.nl heeft geen invloed op de isolatie van je gebouw. Er wordt goed isolerend veiligheidsglas gebruikt en de constructie is zo gemaakt dat er geen lekkage of tocht kan ontstaan. Een vlakke lichtkoepel heeft geen onderhoud nodig. De ramen liggen onder een hele kleine hoek, zodat vuil en regenwater er gemakkelijk af kunnen glijden. Het is dus niet nodig om de ramen te reinigen. De constructie is heel strak uitgevoerd. Hij is zo plat dat de lichtkoepel aan de buitenzijde van het gebouw nauwelijks te zien is.

Een vlakke lichtkoepel met luxe opties

De standaard uitvoering van een vlakke lichtkoepel zorgt voor extra daglicht, maar dat kan in de warme zomermaanden leiden tot overlast door de instraling van zonnewarmte. Dat is op een aantal manieren te voorkomen. Je kunt op de ramen een coating laten aanbrengen die het zonlicht wel doorlaat, maar de warmte niet. Een andere optie is een zonnescherm aan de buitenkant van het raam. Deze zonneschermen zijn elektrisch bedienbaar met een draadloze afstandsbediening. Als je een grote vlakke lichtkoepel hebt is het een prachtig gezicht als je daar een grote lamp onder hangt. De bedrading kan worden weggewerkt in het frame van de lichtkoepel.