De voordelen van een veranda van Verasol

veranda van Verasol

Wie aan het woord veranda denkt, ziet al gauw een oud Amerikaans huis voor zich met een brede, houten veranda en klassieke elementen. Maar wat als je die prachtige veranda ook gewoon in jouw Nederlandse woning kon installeren? Het kan! De veranda van Verasol maakt een veranda aanbouw mogelijk voor elk soort woning en elke smaak.

veranda van Verasol

Een veranda van Verasol geeft je:

  • meer ruimte omdat het dient als verlenging van je woning
  • meer tijd om te genieten van je tuin of balkon
  • meer plezier met de hele familie omdat je kinderen veilig zijn

Op maat gemaakt

Je kunt een soort kant-en-klare veranda’s kopen. Voor sommige woningen is dat voldoende, omdat de veranda past op de maten van de woning of omdat je een standaard model mooi genoeg vindt. Maar als de standaard veranda’s niet helemaal werken voor jou dan kun je ook kiezen voor een veranda op maat. In dat geval komen er experts bij jou langs om te kijken hoe de veranda het beste te realiseren is in jouw woning. 

veranda van Verasol

Bepaal je smaak

Als je nog nooit hebt overwogen een veranda te plaatsen, dan heb je wellicht ook nog niet in je hoofd hoe die ideale veranda eruit ziet. Dat is helemaal niet erg, want een leverancier kan jou helpen door je kennis te laten maken met alle soorten en maten veranda’s. Bedenk vooraf altijd: welke materialen of kleuren vind ik in ieder geval niet mooi? Dan kun je de keuze alvast beperken.