De trend rookglas lampen

Glas is een oude favoriet die van tijd tot tijd vaak tussen interieurtrends opduikt, maar dit seizoen is er een bepaald type glas dat ons allemaal aan het praten heeft. Mooi, verfijnd rookglas met zijn subtiele, ingetogen uitstraling staat op dit moment bovenaan de ‘must-have’-lijst van elke ontwerper. Als je houdt van het schone, reflecterende uiterlijk van glas in je huis, maar je zorgen maakt over ‘overdrijven’, dan is rookglas zeker een afwerking die je in overweging wilt nemen. Rookglas bestaat in bruin of zwart, waarbij elke tint een andere uitstraling geeft aan je leefruimte.

Vandaag de dag is rookglas voor lampen erg populair, ook bij lampenhuis. Bij lampenhuis kun je terecht voor diverse rookglas lampen zoals tafellampen, rookglas hanglampen en staande lamp rookglas.

Wat is een rookglas tafellamp?

Een rookglas is een uniek tafellamp die gemaakt is van rookglas materiaal. Het materiaal zorgt ervoor dat het lijkt alsof er rook in het glas bevindt. De resulteert in een hele mooie lichteffect wat echt uniek is vergeleken met reguliere lampen. Voor tafellampen met rookglas van Lampenhuis ligt de prijs meestal iets hoger dan gewone lampen. Dit heeft voornamelijk mee te maken met het duurdere matriaal dat gebruikt wordt.