De Taxus Baccata plant bij Haagplanten Heijnen

Taxus in bloei

Is je achtertuin of voortuin een beetje leeg en ben je op zoek naar meer sfeer in jouw tuin. Dit kan met de planten van Haagplanten Heijnen. Ze hebben bijvoorbeeld een Taxus Baccata. Dit is een plant die uitgroeit tot een ware haag. Zo kan je een mooie afscheiding maken in je tuin en lekker genieten van voldoende privacy in je tuin. Eigenlijk kan je dan zeggen dat er genoeg voordelen zijn met deze planten. Zo hoef je deze haag weinig te onderhouden. Als hij te lang wordt is het enige wat je moet doen hem bijknippen. Deze haag heeft weinig wateraanvoer nodig en zal mooi groen blijven. Hij heeft genoeg aan de regen die valt in Nederland.

Haagplanten

De website van Haagplanten Heijnen

Een website is heel belangrijk voor een goede indruk. Middels de website wordt er direct een indruk gegeven aan de bezoeker. De mensen van Haagplanten Heijnen hebben dat zeer zeker. De website ziet er heel goed uit en alle planten worden duidelijk beschreven. Ook de prijs is direct zichtbaar waardoor het alleen maar aangenamer wordt!

Mooie haagplanten

De klantenservice

De klantenservice van Haagplanten Heijnen is erg goed. Ze kunnen je direct advies geven over de planten en hoe je ze snoeit en ook wanneer je dit het beste kan doen. Ook kunnen ze je helpen bij het bestellen van deze planten.