De beste kwaliteit eikenhouten planken

eikenhouten planken

Een van de bekendste houtsoorten, is het eikenhout. De laatste tijd is dit soort hout populair geworden. Je kunt dit hout makkelijk bewerken en het is vrij sterk en hard. Het is mogelijk dat hiermee alle kanten op kunt gaan. Ook geeft dit hout een sfeervolle en natuurlijke uitstraling. Wanneer je hout nodig hebt, kan dit voor verschillende redenen zijn. Denk maar is aan tafels, zitbanken of vensterbanken. Daar kun je eikenhouten planken voor nodig hebben.

Hout op maat

eikenhouten planken

Vaak kun je bij bedrijven die hout aanbieden, vragen of ze het op maat willen maken. Het enige wat je hoeft te doen, is de afmetingen doorgeven en hoeveel planken je nodig hebt. Ze kiezen dan kwalitatieve goed hout, waarmee je nog jaren kunt genieten van je projecten. Je kunt ook altijd contact opnemen met ze over de juiste eikenhouten planken of over een bepaald project.

Soorten meubels van eikenhout

Een van de grootste voordelen van eikenhouten planken, is dat je er lekker lang van kunt genieten. Deze kunnen wel 20 tot 25 jaar meegaan, waaronder meubels. 

Hieronder lees je verschillende soorten meubels:

  • Zitbanken: Deze kunnen verkrijgbaar zijn in verschillende soorten en maten, wanneer je dit vraagt aan een bedrijf die dit verkoopt. Wat hier ook mooi bij past zijn fauteuils. Dit is een stoel die meestal met open armleuningen en soms een los inlegkussen verkrijgbaar zijn.
  • Vensterbanken: De ultieme aandachtstrekker in je huis! Ze hebben een unieke, warme en robuuste uitstraling. Dit is zeker een aanrader wanneer je zat bent van je huidige vensterbank.