Bungalow huren in natuurgebied

Bungalow huren
Elk jaar ga ik met wat vrienden een weekend weg. Dit jaar was het mijn beurt om het uitje te organiseren. Ik ben zelf een natuurliefhebber, dus het leek me leuk om in de buurt van een natuurgebied een huisje te huren. Van een kennis kreeg ik de tip om eens te kijken naar Allure park ’t Eekhoornnest. De website van dit park had ik snel gevonden. Na wat te hebben gelezen en foto’s te hebben bekeken, was ik gelijk enthousiast. Het park ligt aan de voet van de Utrechtse heuvelrug, een prachtig natuurgebied. Er zijn genoeg faciliteiten op het park: fietsen huren, tennissen, tafeltennissen en er is een sportveld.

Bungalow huren

Geen doorsnee huisje
Heel leuk aan het park vind ik de accommodaties. Een bungalow huren wordt zo wel heel leuk! Op veel parken zie je vaak dezelfde soort huisjes, met weinig variatie. Maar op park ’t Eekhoornnest zijn er veel verschillende type huisjes te huur. Deze passen goed bij de landelijke omgeving, omdat ze voor een groot deel uit hout bestaan. Er zijn huisjes voor 2 – 10 personen en WIFI is aanwezig. Ik heb voor ons Bungalow BS-5 geboekt, het was een heerlijk huisje. Er was zelfs een wasmachine en stoomdouche aanwezig. Al met al hebben wij een prachtig en gezellig weekend gehad, dat was ook te danken aan het mooie park en huisje. Een echte aanrader!