Bouw een stevige constructie

vuren latten

Een dakkapel afwerken of een raamwerk maken, in beide gevallen heb je vuren latten nodig. Wanneer je met geschaafd hout werkt, weet je zeker dat je bouwwerk overal dezelfde maat heeft. Voordeel van de latten is tevens dat ze verkrijgbaar zijn in verschillende maten, heb je toch een afwijkende maat nodig dan kun je deze bij limtrade.nl ook gewoon bestellen. In de werkplaats in Echt ben je welkom, om het complete assortiment hout te bewonderen. 

Complete constructie ontwerpen

Een stevige constructie bestaat in de meeste gevallen uit vuren balken en vuren latten, maar om de constructie stijf te maken heb je plaatmateriaal nodig. In de webshop van limtrade.nl kun je ook verschillende soorten plaatmaterialen verkrijgen, om bijvoorbeeld wanden en vloeren af te werken. De verschillende dikten van het de latten en het plaatmateriaal, zorgen dat je altijd een stevige constructie maakt. Alle latten die je koopt zijn geschaafd en zuiver van maat. Ongeschaafd hout wordt tegenwoordig bijna niet meer gebruikt. 

vuren latten

Altijd hout van kwaliteit

De vuren latten die je bij limtrade.nl koopt zijn van uitstekende kwaliteit, wanneer je een bouwwerk maakt wil je natuurlijk wel dat je hout gebruikt wat te vertrouwen is. Het afwerken van bijvoorbeeld de zolder, betekent dat je hout moet hebben wat overal hetzelfde formaat heeft om een mooi gelijkmatige afwerking te krijgen. Ook wanneer je afwijkende maten nodig hebt ben je welkom, deze worden door het bedrijf op maat gezaagd of geschaafd. Op deze manier kun je direct beginnen met je bouwwerk, en hoef je het hout niet meer eerst op maat te zagen.