Bescherm altijd je auto

carport

Je herkent het vast wel als je aan auto hebt, in de winter is deze vaak vies door de regen, sneeuw of andere neerslag die erop valt. Vervelend als je naar je werk wilt gaan, en je auto moet je eerst helemaal sneeuwvrij maken. Dan komt een carport wel erg goed van pas, je kunt direct instappen en naar je werk rijden. Ook voor de lak van je auto is het beter als de auto droog staat, deze blijft nog langer mooi en beschermd tegen bijvoorbeeld hagel.

Stel naar eigen wens samen

Niet iedereen heeft betreft een carport dezelfde wensen, bij Gumax kun je zelf je eigen model samenstellen. Modern of klassiek, kies het model wat bij je woning past. Ook wat de overkapping betreft heb je keuze uit verschillende soorten, ga je voor helder glas waar je doorheen kunt kijken of voor melkglas. Maar ook andere soorten dakplaten zijn mogelijk om te gebruiken, kies voor wat jij mooi en praktisch vindt. Je kunt een carport ook uitstekend gebruiken om fietsen of de motor onder te parkeren.

carport

Altijd de hoogste kwaliteit

Bij het neerzetten van je auto, wil je er zeker van zijn dat deze veilig onder de carport staat wanneer er een sneeuwbui op komt of een fikse hagelbui. Over de kwaliteit hoef je niet in te zitten, want deze is meer dan uitstekend. Aluminium ziet er niet alleen prachtig uit, het materiaal is ook perfect om stevige constructies te maken. Het onderhoud is minimaal aan je carport, en bestand tegen alle weersomstandigheden.