Advies over interieur bij Wortman Meubelen

Wortman Meubelen

Voor advies over interieur kun je terecht bij Wortman Meubelen. Bijvoorbeeld omdat je niet goed weet hoe je een bepaalde ruimte moet inrichten of hoe je een bepaalde sfeer kunt creëren. De specialisten van Wortman Meubelen zijn volledig op de hoogte van alle ins en outs op het gebied van woning styling. Bovendien zijn zij goed bekend met de collectie en met de mogelijkheden die deze biedt. 

Advies over interieur op basis van foto’s en tekeningen

Advies over interieurAdvies over interieur wordt gegeven op basis van foto’s en tekeningen. Ter plekke wordt bekeken of dit genoeg is om mee te werken. Als dat het geval is dan worden jouw wensen besproken. Wat wil je, wat vind je mooi en wat vind je niet mooi. Er worden vragen gesteld waar je misschien nog niet aan gedacht had en op deze manier worden al jouw wensen in kaart gebracht. Op basis daarvan worden schetsen gemaakt. Deze kunnen ook verder uitgewerkt worden naar een 3D tekening. Als de indeling van de ruimte vast staat, wordt verder gekeken naar de inrichting. De meubels maar ook accessoires zoals kussen, verlichting en vloerkleden. Daarmee wordt de ruimte echt helemaal aangekleed en de sfeer bepaald.

Kosteloos en zonder aankoopverplichting

InterieuradviesBij Wortman Meubelen is advies over interieur kosteloos en zonder aankoop verplichting. In de showroom kun je sowieso altijd advies vragen aan een van de medewerkers. Zij helpen je graag verder. Voor interieuradvies kun je ook altijd van te voren even een afspraak maken. Dan weet je zeker dat er alle tijd voor je is. Je vindt Wortman Meubelen aan de Energieweg 1 in Alphen aan den Rijn. De showroom is van dinsdag tot en met zaterdag vanaf 9.00 uur geopend.

Ook als je geen interieuradvies nodig hebt ben je hier natuurlijk van harte welkom. Laat je verrassen met het uitgebreide aanbod aan meubelen. Wortman Meubelen is ook gespecialiseerd in maatwerk meubels. Hierover vind je meer informatie op de website.