7 voordelen van decoreren met LED strips

Decoreren met LED strips geeft jouw huis een geraffineerde en elegante uitstraling. De omgeving van jouw huis is gezellig met deze verlichting en, het belangrijkste, het hindert niet in de harmonisatie van de elementen van de omgeving. Integendeel, jouw decoratie zal veel meer gewaardeerd worden!

1. Ecologisch en duurzaam

De duurzaamheid van een strip gemaakt met LED-lampjes is zeer hoog. Sommige gaan tussen de 5 en 10 jaar mee. Dit is een uitstekende kosten-batenverhouding!

Een ander zeer opvallend kenmerk van deze linten is het feit dat zij niet met lood of kwik zijn vervaardigd, zodat zij kunnen worden hergebruikt en bij het gewone huisvuil kunnen worden weggegooid.

2. Uitstekende kosten-batenverhouding

Het kostenvoordeel voor dit type verlichting is uitstekend en volkomen aantrekkelijk. Naast een meer toegankelijke prijs, hebt je geen gespecialiseerde arbeidskrachten nodig om de installatie uit te voeren. Je maakt zelf de versiering met LED strip van INTOLED.

3. Besparing op de energierekening

Je kunt jouw LED-striplamp de hele nacht laten branden, want het energieverbruik zal nog steeds zeer laag zijn. Dit betekent dat dit type product zeer economisch is. Als je wilt besparen op verlichting, is dit het meest geschikte product.

4. Het lint is volledig flexibel

De flexibiliteit van deze tape maakt het mogelijk plaatsen te verlichten die met sommige soorten verlichting onmogelijk zouden zijn. Bovendien garanderen deze tapes verschillende effecten, afhankelijk van hoe ze worden geplaatst.

5. Veilig, want ze warmen niet op!

Een van de zorgen van mensen die investeren in het decoreren met verlichtingselementen is of er gevaar bestaat dat er brand ontstaat door oververhitting.

Het verschil is dat LED lampen de ontvangen energie alleen omzetten in licht en niet in warmte, zoals de meeste lampen doen. Op die manier kunnen ze worden gebruikt zonder vrees voor oververhitting en beschadiging van de voorwerpen die zich het dichtst in de buurt bevinden.

6. Kan in elk type omgeving worden gebruikt

De LED-strips kunnen in vrijwel elke omgeving worden aangebracht, zelfs in vochtigere ruimten zoals bijvoorbeeld de badkamer. Ze zijn waterdicht.

7. LED is vrij van UV-licht

Decoratie met LED strips produceert geen ultraviolette stralen, veel minder infrarood. Dit betekent dat meubels en voorwerpen die zich in de buurt bevinden, geen schade zullen ondervinden.