1Box opslagruimte huren

opslagruimte

Wanneer je een opslagruimte gaat huren, is dit een uitbreiding van je woning, garage, schuur of kantoor. Je huurt een droge, schone en veilige ruimte in een opslagfaciliteit. Deze kan zo opslagruimte kan je zo lang als het nodig is huren, om je bezittingen op te slaan. 

1Box heeft beschikking over vele verschillende opslagunits. Denk aan kleine opbergkasten maar ook aan grote units voor bijvoorbeeld je huis of kantoor. Alle terreinen beschikken over een bewakingssysteem die de activiteiten in de omgeving 24 uur per dag vastleggen. Daarnaast is er ook elke dag een manager aanwezig op de terreinen van de opslagruimtes om controles uit te voeren. In dit artikel lees je hoe een opslagruimte huren werkt. 

opslagruimte

Hoe werkt een opslagruimte huren

Wil je een opslagruimte huren? Wil je bijvoorbeeld verhuizen maar moeten meubels opgeslagen worden? Of ga je wisselen van kantoorpand en wil je tijdelijk artikelen opslaan? Je kan eenvoudig bij 1box in 5 eenvoudige stappen een opslagruimte huren. Hoe je een opslagruimte moet huren? Je leest de stappen die je moet doorlopen bij opslagruimte huren hieronder. 

Ga ten eerste op zoek naar de dichtstbijzijnde opslagruimte op zoek. De locaties voor de opslagruimtes kan je vinden op de website van 1box. De tweede stap is het bepalen van wat je op wilt slaan. Zijn dit bijvoorbeeld meubels, artikelen voor in kantoor? Neem hiervoor contact op met één van onze managers. Laat vervolgens telefonisch, online of op locatie weten welke opslagruimte je wilt huren. Maak vervolgens een afspraak om het contract te tekenen, zodat opslagruimte huren staat vastgelegd.